CPA DOMINIQUES VALLIRANA


El CPA Dominiques Vallirana és un club esportiu que porta més de 40 anys transmetent la passió per la disciplina del patinatge artístic a joves i petits del poble de Vallirana.


Com a club formem part de la Federació Catalana de Patinatge: CPA Dominiques Vallirana

El Club està gestionat per l'AFA del col·legi Dominiques Vallirana. És l'AFA la que ofereix les classes de patiantge i gestiona la participació en tornejos i competicions.






Competició del Consell Esportiu

Competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB). Consta de 6 jornades que es realitzaran a diferents clubs de la comarca del Baix Llobregat entre els mesos de gener i abril. Cada patinador acostuma a competir en dues d'aquestes sis jornades.

Els patinadors que es classifiquin en la 1a posició de la seva categoria (segons edat) i nivell (A, B o C) podran participar a la Final Nacional organitzada per la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). Aquesta final s'acostuma a realitzar els mesos de maig i juny.

Cost: Sense cost addicional perquè el cost de la inscripció va a càrrec de l'ajuntament de Vallirana. 

Condicions: No és obligatori portar mallot ni jaqueta de l'escola. Però és recomanable portar la jaqueta posada a l'arribada de cada jornada.

Normativa oficial de la competició: https://cebllob.cat/wp-content/uploads/2022/11/NORMATIVA-PATINATGE-2022-2023.pdf

En aquest apartat el Consell va publicant tota la informació de les jornades que organitza:  https://cebllob.cat/jornades-patinatge-artistic




Competicions de la Federació

Competició organitzada per la Federació Catalana de Patinatge (FCP)

Condicions: